• Vivre au coeur de la ville au clos Brugmann
  • Vivre en tout confort au clos Brugmann
  • Vivre en harmonie de son environement au clos Brugmann
  • Vivre dans un lieu de métamorphose au clos Brugmann
  • Vivre en toute sécurité au clos Brugmann

At the heart of the city

Ideally situated in the “Ma Campagne” district
of Saint-Gilles (Brussels), Clos Brugmann is close
to all the conveniences: public transport, schools,
supermarkets, restaurants and the Châtelain area...

Greenery and light

Despite being located on the bustling avenue
Brugmann, the building, nestled at the inside
of the block, affords a green, tranquil and
open view of nature.

All of the apartments have patios
with full southern exposure,
overlooking a private,
tree-lined park
accessible to

A building is transformed

The residence, which is the result of the complete renovation of a former office building,
has 12 units ranging from studios to 3-bedroom apartments.

Only the exterior walls and floors have been retained, the rest of the building
has been renovated from top to bottom.

See the before/after here.

Façade Façade
Park view
Vue parc
Rear view
Vue arrière
Atrium Atrium


  • Front façade clad with a second skin of wood battens
  • Low-energy building for optimum comfort
    and minimum energy loss
  • Fully equipped kitchen and bathrooms/showers,
    with fully customisable interiors
  • Private patio, cellar space and parking space(s)
    for each apartment
  • Acoustic comfort and privacy through enhanced soundproofing
  • Each apartment comes with a gas condensing boiler
    and central double flow ventilation with heat recovery
    for optimal energy performance

Optimal security

  • Fully enclosed site with gates closed on nights
    and weekends
  • Access control via videophone, remote control
    and secure keys
  • Fireproof, anti-burglary doors
  • Railings in safety-glass (patios and atrium walkways)